Aku Adalah Aku...
Masak
Tuesday, June 12, 2012 @ 11:50 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum sahabat2 sekalian..

Masak?
hmm...
macam pelik je..
lagi2 bila masuk dapur..
kisahnye begini..
mak dan abah fadh balik kg sebab ade urusan yang tak dapat dielakkan..
oleh itu, tinggallah kami berdua di rumah selama dua hari iaitu Ahad dan Isnin..
fadh hantar dan ambil adik di sekolah..
petang tu terasa nak makan ayam masak black pepper..
on laptop ngan internet..
tanye la dekat en GOOGLE pastu jumpa satu blog ni... 
simple je resepi ayam masak black pepper yang dibuat..
credit to tuan punye blog ---> http://fisziomar.blogspot.com
terima kasih kerana sudi berkongsi resepi..
:D

fadh follow resepi dia, cuma ter"excited" letak black pepper pulak..
hehehe....
memang 'HOT' lah..
so, fadh tambah sedikit gula..
malam tu, mak dan abah balik, 
kiteorang pun makan la ayam masak black pepper yang terlebih HOT tu..
hehehe...
lepas ni da boleh budget untuk masak ayam black pepper..

tadaaaaaaaaaaa!!!!!
inilah hasilnye....


yang ni nampak kurang menarikkan??
hehe..



jom MAKAN!!
terlebih kuah pulak..
yela, kan HOT pon terlebih..
hehe..

peace
^__^



Older Post | Newer Post


Story About Stuff Links




Thanks