Aku Adalah Aku...
aNgAh wEdDiNg'S dAy......:)
Tuesday, December 27, 2011 @ 12:51 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum..
Alhamdulillah...
hee~~
fadh dapat abang lagi..
huhu..
abang yang ketiga..

camni..
angah fadh kawen 25/12/11..
nikahnye pukul 9 pagi kat rumah..
pastu pukul 11 pagi jamuan kat Dewan Taman ungku Tun Aminah..

fadh sedih...
sebab tak dapat tengok angah nikah..
fadh, adik ngn bang jat dok kat dewan..
susun godiz ngan kemas cket2..

bila masuk dewan je..
teringat dulu-dulu
masa kat maahad..
selalu je kemas2 dewan..
macam orang kawen..
cuma masa tu takde pelamin je..
heee..

ok..
back to story..
huhu..
ade citer best dan ade citer yang tak best sepanjang majlis semalam..
tapi kat sini..
nak citer yang best2 je..

ramai sedara mara datang..
orang yang pertama sekali sampai kat dewan..
moyang induk yang duduk kat Singapore..
huhu..
pastu Bos abah..
dan seterusnye..
fadh x kenal..
hehe..

ni first time buat majlis kawen kat dewan..
dulu masa along ngan alang kawen buat kat kampung..
kampung pulak kat negeri sembilan
so,,
ramai sedara mara sebelah abah  tak dapat datng..
sebab jauh..
that's why masa angah kawen buat kat Johor..
bagi adil..
haa..
amek kaw..
ramai sangat sedare yang dtg..
seronok..
yang bestnye..
sedara sebelah mak dapat kenal ngan sedare sebelah abah..
nenek dapat jumpe uwan.. (besan)
mak mertua alang ngn along pon datang..
mak mertua fadh je tak datang..
(ceh... bila masa pulak le ade mak mertua kan?? berangan je lebih... hahahahaha)

mak pah pon datang dengan abang faizal...
mak pah ni jage fadh masa kecik2 dulu..
sekarang ni mak pah da ade 13 cucu..
huu..
terharu mak pah datang..
tak sempat nak amek gambar ngan mak pah..
:'(

huu...
kawan istimewa fadh pon datang..
fatin namanya..
kiteorang kenal sejak tadika lagi..
sekolah rendah sama2..
sekolah menengah sama2..
masuk ipg pon sama2..
cuma tak sama maktab ngan kos je..
fatin amek tesl kat ipg kampus ilmu khas, cheras..
hee~~

dalam pukul 4.30 petang, majlis pon selesai..
kiteorang kemas dewan..
sekali lagi teringat masa kat maahad dulu..
kemas dewan sama2..
hmm..
best..:)

ok..
lepas kemas dewan..
kiteorang balik rumah..
huhu...
yeay!
angah da kawen..
tinggal fadh ngan adik je x kawen lagi..
hohoho...
masa fadh kawen nanti nikah je la..
tak yah buat jamuan kat dewan...
buat kat rumah je...
minum kopi ngan makan karipap je..
boleh tak agak2??
sedara mara marah tak ek??
wakakaka..
gurau je..

ok..
kat sini ade la beberapa gambar yang fadh amek masa boring2 kat dewan sebelum majlis..
dan juga semasa majlis..

godiz2..

suasana pentas..

dj..

susunan dewan..

Raja Sehari je...

sesi bergambar..

makann kena control sebab org amek gambar..

adik dan sepupu..

cucu yang lena tidur di pangkuan atuk tersayang..
ngee~~

~
atuk sebelah mak..

nenek sebelah abah..

keluarga pengantin..

kemesraan sepupu sebelah mak dan abah..
irfan dan muaz..

keluarga pengantin..

teman istimewa..
sejak tadika..



akhir bicara..
teima kasih kapada yang datang pada majlis tersebut..
terima kasih juga kepada rakan2 yang sudi baca blog fadh..
sekian..
wassalam...




Older Post | Newer Post


Story About Stuff Links




Thanks