Aku Adalah Aku...
YeaY!!! dA aBeS fOuNdAtIoN..........
Friday, November 18, 2011 @ 9:45 PM | 2 Comment [s]

Assalamualaikum....

hari ini secara rasminya adalah hari terakhir fadh berada di maktab ini...
sebagai student foundation...


Alhamdulillah...
sekejap je foundation ni sebenarnye
tak ade la lama sangat pon
kejap je da setahun setengah
tahun depan da masuk degree
Insya Allah...
mudah-mudahan

tiba2 je rasa sayang pulak kat tempat belajar ni
huhuhu
only for a second okay..
hahahahahahah...

masing-masing seronok tak terkata bila selesai je jawab soalan exam hari tu
padahal soalan tu.........
ok..
bagi fadh agak susah
huhu...

macam tak percaye je tahun depan da naik degree..
hahah...
kehidupan tahun hadapan lebih mencabar...
hmmm...
dengan roomate yg baru
bilik yg baru
walaupun still berada di bangunan yang tidak baru
huhu...

tapi.......
rase sedih la pulak
lepas ni da tak belajar macam masa foundation
masa foundation dapat belajar macam-macam
belajar tarannum, qiraat, ulum quran, ulum hadith, tamadun dan sebagainye...
mesti lepas ni dah banyak lupe sume tu
sebab.....
al 'ilmu fil kutub laisa fis sudur...
huhu...

tp......
bila da naik degree nti
kiteorg akan belajar perkara yang baru
lebih kepada mikro teaching
huhu..
abende ntah mikro teaching tu
ntahla...

naik degree sem satu tahun depan
ade PBS
(pendidikan berasaskan sekolah)
ade BIG
(Bina Insan Guru)
ade yang tek sabar utk pbs...
fadh pon sebenarnye..
hehe...
cmne la agaknye bila pbs nti ye...
huhu....
sebelum terlupa....
happy holiday semua...

akhir kalam
doakan kami agar semua berjaya meneruskan kehidupan kami 
sebagai mahasiswi di institut ini...
agar semua batch kami berjaya meneruskan perjalanan dalam degree 
pada tahun hadapan...
amin ya rabbal alamin....

moga kejayaan milik kami...
^_^







Older Post | Newer Post


Story About Stuff Links




Thanks