Aku Adalah Aku...
HOLIDAY!!
Friday, December 31, 2010 @ 12:39 AM | 4 Comment [s]


assalamualaikum buat sahabat2 sekalian... hmmm... sedar tak sedar tinggal lg 3 hari je cuti skola da nk habis... tidak sabar rasanya nak balik maktab... macam macam perkara berlaku masa cuti skola ni... suka ada.. duka pon ada..



suka sebab dapat jumpe kwn2 kat kmj ( kolej matrikulasi johor).. tetibe je teringat lagu kmj.. hehe... lame la jugak kat kmj,, lebih kurang 4 jam.. seronok.. takkan fadh lupakan kenangan itu..
fadh gembira sebab kakak fadh yg no 3 (alang) dah sah jadi isteri orang.. which mean.. fadh dapat abang ipar baru.. huhu.. buat alang,, moge berbahagia di samping suami & semoga berkekalan hingga akhir hayat... amin...


satu lagi khabar gembira yg fadh dapat masa cuti skola ni... ialah reslt periksa... huhu.. kecut perut dibuatnye.. jantung ni berdegup lebih laju drpd biasa.. mane x kecut perut, tyme jawab soalan pon hentam je.. sebab tyme tu ade sedikit masalah.. nak study pon x boleh... nasib baik ade kawan yg tolong bacakn nota.. fadh dengar je.. hehe.. takut jga kalau2 gagal ke.. yela, fadh kn hentam je jawab soaln.. huhu..
bila result keluar pon x tau.. nasib baik la kawan @ kakak fadh (ily) bagitau.. syukur alhamdulillah.. fadh lulus periksa.. terima kasih kawan2 kerana telah banyak membantu..
terutamanya kepada roomate fadh (ana) dan nisa... terima kasih kerana kalian sudi bersama fadh dalam keadaan fadh x berapa ok ketika itu..
so.. dengan hati yang tengah gembira kerana result ok... fadh pon bagitau mak dan abah result fadh... tapi fadh sedih sangat... tiade ucapan tahniah pon daripada mak mahupun abah.. mak dengan abah x suka agaknye dengan result fadh... huhu.. tak tau la nape.. rasa macam lebih baik tak payah bagitau mak dengan abah.. fadh tahan je mata ni supaya tak ggurkan btiran mutiara... hehe.. lepas ni, fadh tak nak bgtau apa2 la pada mak dengan abah.. melankan kalau mereka yang bertanya... boleh x macam tu?? hehe.. any komen my friends?


erm.. rasanye setakat itu sahaja luahan hati.. cewah... hehe.. lega sikit rasanya bila dah luahkn.. hehe.. tapi sebagai manusia biasa... fadh kena selalu nasihatkn diri ni... apa2 pun mak dgn abah parents fadh.. so, kena la jaga hati mereka berdua... dan fadh kena la usaha lebih.. gembirakan hati mak dan abah (walaupun x tau nk buat macam mana).. fadh kena bersyukur terhadap segala yang khaliq dah bagi kat fadh.. betul tak??


Older Post | Newer Post


Story About Stuff Links




Thanks